Главная » 2009 » Май » 26 » IДЕОЛОГIЯ @ ЕКСПОЦЕНТР УКРАЇНИ (ВДНХ)
18:42
IДЕОЛОГIЯ @ ЕКСПОЦЕНТР УКРАЇНИ (ВДНХ)
31 сiчня, субота, 22.00 - 06.00, Експоцентр України (ВДНХ, павільйон № 9), пр-т Академіка Глушкова, 1.

Time 2 Bass презентуе:

справжнiй український drum-n--bass фестиваль

IДЕОЛОГIЯ

/Фестиваль Ідеологія є найбільшою щорічною подією української drum-n-bass культури. Фестиваль традиційно проходить наприкінці січня. На протязі шостого року підряд ви станете свідками цієї грандіозної події:

Вперше Україна побачить на одночасно 5!!! зірок світового drum-n-bass'у.

Вперше фестиваль Ідеологія пройде поза стінами клубного простору і матиме повне право називатися першим українським drum-n-bass рейвом.

Вперше танцювальний рейв відбудеться на території монументального пам'ятника радянської епохи – ВДНХ. Свого часу його відвідали Де Голь, Броз Тіто, Маргарет Тетчер./

UK APACHE [ORIGINAL NUTTAH, UNITED KINGDOM]

Bad Boys inna London Rudeboys inna England
Bad Boys inna Jail can Rudeboys inna Kingston
Wotcha
You never knew UK Apache am a big inna Jungle·

UK Apache a.k.a. the Original Nuttah є одним з авторів найвідомішого треку за всю історію drum-n-bass. Original Nuttah – це гімн для декількох поколінь джанглістів і до цього часу він слухається на одному подиху. Жодна вечірка у світі не обійдеться без цього треку, завдяки йому між іншими розпочалася історія drum-n-bass. Культовий UK Apache вперше виступить у Києві разом з іншою культовою постаттю - Dj SS.

www.myspace.com/ukapache

DJ SS [FORMATION, WoDNB, UNITED KINGDOM]

Один з «праотців» та засновників drum-n-bass сцени. Топовий ді-джей, продюсер та власник Formation Records. Засновник найбільшого у світі drum-n-bass фестивалю World Of Drum-n-bass, що проходить по цілому світу. Dj SS aka Leeroy Small – піонер брейкбіт-музики, котрий ще у 1991 році заклав фундамент сучасного drum-n-bass. Власне SS є автором ще одного історичного клубного гімну - Lighter!, шанованого та впізнаваємого сотнями тисяч людей.

www.myspace.com/djayss


NOISIA [VISION, HOLLAND]


Найбільш інноваційний drum-n-bass проект у світі. Три голандці - Thijs de Vlieger, Martijn van Sonderen та Nik Roos розпочали справжню революцію та довели усім, що популярним може бути і неформатний dnb. Мало того – власне вони зробили високотехнологічний, оригінальнгий neurofunk одним з найбільш популярних напрямків. Їх звучання підкорило різноманітних музикантів, серед яких Amon Tobin, Robbie Williams, Moby, Goldie та інші. Окрім dnb Noisia досягли немалого успіху у breaks-тусовці після виходу декількох супер-хітів у цьому напрямку. І не дивлячись на свою популярність хлопці залишаються собою та зберігають звучання, характерне власне для них.

www.myspace.com/denoisia

BLACK SUN EMPIRE [BSE, HOLLAND]

Наступне тріо з Голандії подарувало сцені трансове звучання. Вже на протязі 10 років BSE не втрачають популярності, а їх нових треків шанувальники очікують з нетерпінням. Окрім солідної кількості танцювальних хітів Імператори Чорного Сонця створили два власні лейбли - BSE Recordings та oBSEssions, котрі регулярно видають власну музику та треки найцікавіших прдюсерів. Останнім осягненням став альбом американського генія - Telemetrik - My Lightyear. Цей альбом критики визнали найкращим релізом 2008 року. Не зупиняючись на місці тріо не перестає приємно дивувати публіку новими ідеями.

www.myspace.com/blacksunempire

COUNTERSTRIKE [ALGORYTHM, SOUTH AFRICA]

Команда Сounterstrike значно розширила географію drum’n’bass культури, додавши Південну Африку на світовій карті ламаних ритмів. Учасники проекту - Justin aka Animal Chin та Eaton aka 500 Mills стали популярними drum’n’bass ді-джеями ще у 90 роки, маючи багатий «послужний» список виступів у ПАР, а пізніше у Великобританії, Німеччині, Голандії, Бельгії, Норвегії, Австрії, Польщі, Швейцарії. У ролі музикантів Counterstrike здобули популярність у 1998 році. «Ми пишемо нашу музику разом, тому що ми маємо наш фірмовий саунд. Не залежно від того чи трек сольний, чи створений спільно, результат безсумніву звучатиме як Сounterstrike”.

www.myspace.com/counterstrike


TAPOLSKY & REDCO [TIME2BASS, UKRAINE]

офіційний сайт: www.ideologia.com.ua

Зустрiч в http://vkontakte.ru/events.php?act=s&gid=6259965

Вартість квитків за попереднім продажем – від 130 грн. Їх вартість підвищується в залежності від попиту. Квитки запитуйте в театральних касах та на shop.topdj.ua
Заказ квиткив по телефону: 044- 33-22-681

Повний перелік місць продажу на www.ideologia.com.ua

Просмотров: 659 | Добавил: Эндрю | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close