Главная » 2009 » Май » 25 » TIME 5 BASS @ FORSAGE. KYIV
10:21
TIME 5 BASS @ FORSAGE. KYIV
20 лютого, п'ятниця, 22.00 - 06.00 Forsage club, вул. Гарматна, 51а, т. 230-35-35

Time 2 Bass презентує:

TIME 5 BASS

Запрошуємо вас на ювілейну вечірку, присвячену п'ятиріччу найбільшої drum-n-bass промо-групи України - TIME 2 BASS. За ці роки ми з вами зробили те, що зараз є drum-n-bass сценою країни. Це і перші вечірки у клубі Cinema, і перші Українські фестивалі Ідеологія та Температура, Українська DNB Конвенція та перші drum-n-bass рейви Therapy Sessions Ukraine. Наші вечірки проходять у Києві, Дніпропетровську, Одесі та Харкові, та раз на рік відбувається Time2BassTour по різних містах України. За останні роки гостями T2B були:

Chris Su, SKC, Submerged, Optiv, Gridlok, Black Sun Empire, Noisia, Technical Itch, Limewax, The Panacea, Cause 4 Concern, Aphrodite, Dj Hype, Goldie, Mickey Finn, Pendulum, SPL, Phace, Misanthrop, Spor, Raiden, Amit, Mc Jakes, Ed Rush, John B, Wildchild, Mc Rymetyme, Chris Renegade, Apex, Temper D, Bad Company, Robyn Chaos, Dylan, UK Apache, Dj SS, Counterstrike, Mindscape, Klute, Concord Dawn, Current Value, The Upbeats, Dom & Roland, Paul B, Dissident, Sta, Proket, Implex, Bad MF, Subwave, Sky, Kain, Ruffen, Bes.

Ми не зупиняємося на досягнутому і продовжуємо займатися улюбленою справою. Ми розраховуємо на вашу дальшу підтримку та маємо надію, що вечірки Т2В залишили приємні спогади у вашому житті та принесуть ще вдовіль позитивних емоцій!

Анатолiй Тапольський

godfather of drum-n-bass:

APHRODITE [Urban Takeover, United Kindom]

TAPOLSKY [T2B]

STINGER [Virtu, Харкiв]

ZLOY [T2B]

JIKE [T2B]

DOC [T2B]


Вхiд: 80 грн, з флаєром до 00.00 - 60 грн, пiсля - 70 грн.
Флаєра шукайте в магазинах Stuff, Arka Cd, Стиляга, Depojeans.

Просмотров: 628 | Добавил: Эндрю | Теги: афиша | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
close